PROJECTE PER Al FOMENT DE LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA, LA TRANSPARÈNCIA I ACCÉS A LA INFORMACIÓ PÚBLICA
PleDigital és un Projecte desenvolupat per Aquervall, amb la finalitat de fomentar, tant la participació ciutadana, com la transparència i l’accés a la informació pública. A més, PleDigital és apte per a entrar en la concessió de subvencions destinades als municipis i entitats locals menors de la Província de València.
PleDigital consisteix en una plataforma web adaptativa on es pot visualitzar tota la documentació en vídeo dels Plens Municipals, de tal forma que permet consultar el ple per punts i localitzar intervencions concretes, facilitant així, el visionament del ple.
Aquesta plataforma creada per Aquervall, té caràcter oficial, preparem i facilitem els links de vídeo per a les Actes plenàries i la seua posterior signatura electrònica.
Aquesta plataforma serveix per a altres òrgans col·legials o sessions oficials en les quals és necessària l’elaboració d’una acta.

L’Ajuntament de l’Alcúdia ha confiat en nosaltres per a l’elaboració i gestió de la seua plataforma https://videoactes.lalcudia.com/ subvencionada per l’Excel·lentíssima Diputació de València.


.

Amb PleDigital desenvolupat per Aquervall, s’eviten les transcripcions literals, estalviant hores de treball i recursos.

Funcionalitats del sistema: – Pàgina Web pública – Streaming en HD en directe del plenari en xarxes socials i en la plataforma web. – Alta, llistat i cerca de plens. – Creació índex vídeo per punts i intervencions. – Links de vídeo per a les Actes plenàries i la seua posterior signatura electrònica – Posibilitat de contractar també la gravació dels plenaris.

Personalitzem la plataforma web i el visualitzador de vídeo a gust del client.


La nostra solució es basa en la integració de vídeo i documents electrònics signats digitalment mitjançant DNI electrònic o certificat digital.
El sistema combina l’enregistrament en vídeo dels plens municipals amb el document electrònic que conté l’ordre del dia del ple, tot signat electrònicament amb el certificat digital o el DNI electrònic del Secretari@ i de l’alcalde o alcaldessa de l’Entitat Local per a donar fe legal de l’acte.
Exemple d’Acta signada electrònicament del nostre client
l’Ajuntament de l’Alcúdia:

https://videoactes.lalcudia.com/wp-content/uploads/2021/03/ACTA_PLE_26-01-21.pdf

Web gestionada per nosaltres. https://videoactes.lalcudia.com/

No es preocupe, nosaltres ens encarreguem de tot.

Posibilitat de contractar també la gravació dels plenaris.
Sabem de la falta de personal que hi ha en els xicotets ajuntaments, el nostre equip realitzarà totes les tasques que comporte la realització dels plens.

Únicament hauran de signar electrònicament l’Acta succinta amb la plataforma de signatura digital del propi ajuntamient.

Informació més detallada ací